Skivsläpp, nyheter och vi vill förtvivlat gärna ha en lokal!!!

Nu öppnar vi på webben...

Först och främst vill vi ropa ett stort TACK!! till Johan Kronberg – som gjort denna fantastiska sida åt oss och haft tålamod med alla våra frågor. Du är toppen, Johan! Webbutiken varit öppen en månad och beställningar har faktiskt börjat trilla in. Jättekul förstås!

Vi har fortfarande massor att lägga upp. Massor. Men vi har så fruktansvärt ont om utrymme att det är hopplöst att hitta en ledig hörna att fota på. Det går knappt att ta sig fram i våra respektive lägenheter. Varenda tur till kök och badrum är en hinderbana av klädställningar, lådor och kassar. Vi zick-zackar, klättrar och svär. Situationen börjar bli ohållbar och vi söker med ljus och lykta efter en billig lokal. Återigen: Kom jättegärna med tips.

Så.. vad är nytt? Vi har bland annat släppt vår allra första singel på Push My Buttons! Svensk punk när den är som allra finast: Stockholms RAS. Vi är mycket stolta över vårt första släpp. Och vi har fler på gång.

Ett av våra trogna förband Impo & the Tents har gjort sitt första skivsläpp och går ut hårt med en LP. Kul!! Den kommer förstås att finnas till försäljning i butiken.  Vi har också fått in en del nytt Norton bland annat Ding-Dongs, Tandoori Knights, Davila 666, Gaye Blades , lite garage & soulsinglar samt en nyutgåva av Wavy Gravy med bättre ljud än de tidigare, som genrefritt samlar underbara musikaliska galenheter från 60-talet. Svängig musik-kitch!

Vi har två spelningar inplanerade i februari. Först ut blir spelningen med amerikanska LOVER! (medlemmar från bl a Lost Sounds, Baseball Furies, Clone Defects) som spelar rock’n’roll med ett distinkt och nästan drömskt, distat popsound som bränner lite i hjärtat.

Tillsammans med Lover! spelar RAS och det skånska rockundret BÄDDAT FÖR TRUBBEL – vars fantastiska LP blivit våran storsäljare på sidan. Har de senaste veckorna skickat  skånerock till många hörn i världen. Vem kunde tro det?? Jättekul! Spelningen är på Debaser den 4 februari.

Den 25 februari har vi en båtspelning vi kallar Stockholmsnatt. Vi kommer att presentera fyra fantastiska Stockholmsband som stretar åt lite olika håll. Det ser vi mycket fram emot!

Sedan slår vi ett slag för WWDIS spelning med King Louie’s (Persuaders, Brick War, Kajun SS, Loose Diamonds m fl) powerpoppiga Missing Monuments på Debaser den 1 april, supportar gör Love Boat från Italien. Dessvärre är den skrivande halvan av Push My Buttons i Chicago då – men kila dit ni som kan!

Till sist vill vi nämna att Staffan Fagerberg har försett oss med fina musikminnen från våra tidigare spelningar. Dessa foton kommer att synas i ett album på vår facebooksida. Ni får ett provsmak här nedan. Har ni snygga bilder från våra spelningar så får ni jättegärna skicka dem till oss! info@pushmybuttons.se

Lyssnar på just nu:  Paul Cary’s Ghost of a Man-  skitig, bluesig melankoli med världens tryck och rockabillysväng (skivan kommer finnas i shoppen om ett tag), Timmy’s Organism (Timmy från Clone Defects och Human Eyes nya projekt) & Melvin Davis (soulkille på Norton, singel finns i lager)

Vi ser  mest  fram emot: Green Hornet på bio! Lover! Amerikaresa!

Ikväll: firar vi lördag med glass och actionfilmer!