Order Information

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna.

Vad händer när jag skickat min order?

Vi återkommer så fort vi har kontrollerat att allt du beställt finns inne och efter att vi kollat upp hur vi skickar det billigast till dig. Du får då en totalsumma att betala och så snart den är betald så skickar vi dina varor.

Kunduppgifter?

För att kunna leverera din order behöver vi din fullständiga adress och email. Detta för att kunna skicka din order till dig och för att kunna bekräfta din order direkt via email.

Leverans?

Leveranstider beror på var varan ska skickas. Inom Sverige tar det normalt 1-3 dagar. Vi skickar alltid så billigt vi kan. Därför kan vi inte ange porto innan vi fått din beställning.

Exempel:
1 LP kostar inom Sverige 56 kr att skicka men i det paketet kan man tex lägga till 2-3 singlar eller liknande.

Vi packar omsorgsfullt men försöker också hålla nere portokostnaden på ett minimum. Vi tar inget betalt för emballage och expedition.

Hur betalar jag?

Enklast för oss är antingen BANKGIRO eller SWISH. Ett annat alternativ är PAYPAL, men eftersom Paypal tar en avgift så måste vi lägga på 4.5% på totalen.

Returer och återköp?

Allt begagnat säljs i det skick det är. Vi tar inte emot returer pga tex slitage. Är du osäker på skicket maila så skickar vi fler bilder. För mått och storlekar där det saknas är det bara att maila - info@pushmybuttons.se

För nya varor gäller självklart reklamationer och återköp men först måste du kontakta oss på info@pushmybuttons.se
Du får själv stå för returportot vid återköp.

Begagnade varor?

Många av våra varor är begagnade och därmed använda och ibland lite slitna. Vi kommer att beskriva varan så gott det går i texten men vill du ha fler bilder så säg till. Du har även möjligheten att komma och titta/prova i vår lokal på Skånegatan 105 i Stockholm. Det går också bra att beställa på hemsidan och hämta i butik. Allt som finns på hemsidan är inte uppe i butiken och vice versa.

Kontakta oss?

E-mail: info@pushmybuttons.se

Telefon: Kommer så snart som möjligt.