Singel och mingel

Vi står upp till armbågarna i förberedelser inför årets partaj, släpper lite nyheter och ber som vanligt om hjälp!

Två intensiva veckor kvar till midsommar! Whole Lotta Midsommar-ett åbäke värt allt besvär och allt arbete i slutändan. Förberedelserna är i full gång och en lätt stress har infunnit sig. Det ska lagas nära 400 portioner mat, t-shirtar och affischer ska tryckas, knappar ska stämplas, det skall köpas alkohol på ett systembolag långt, långt härifrån. Det är administration och planering. Inventering och genomgång och service av instrument. Bantning för att komma i jeansen. Korrespondens med snurriga band. Inte minst en hel massa logistik! Det gäller att hålla ångan uppe och längtan i schack! Hjärtat slår lite, lite fortare än normalt, men det är som det ska vara. Och roligt är det!

Vi hade en svajig start i år, p g a en smärre momssmäll hamnade pengarna som skulle gå till att flyga hit utomeuropeiska band i stället hos skattmasen. Vi bet på naglarna, rev våra hår (nåja, en av oss iaf) och undrade hur vi skulle göra. Vi har varit så bortskämda med att få det vi allra mest vill se för stunden – skulle vi kunna få ihop en lika rolig festival bara genom att inventera Europas rock’n’rolltillgångar? Jag måste säga att vi lyckades ganska bra! Vi är väldigt stolta över line-upen och mycket förväntansfulla inför partajet! Och i vanlig ordning efterlyser vi hjälp:

  1. Finns det någon/några vänliga själar som kan tänka sig att öppna upp sitt hem för några trötta rock’n’rollstjärnor? De är alla snälla och rara och vi betvivlar starkt överdoser, orgier och att TV-apparater kommer fara igenom fönsterrutor. Vi är i stort behov av sovplatser. Kanske finns det någon som bor i bostadsrättsförening med billig övernattningslägenhet att hyra ut? Kanske reser någon bort och vågar någon hyra ut en tom lägenhet över helgen? Maila oss med förslag! Ersättning utgår.
  2. Vi skulle också tacksamt låna lite madrasser och extrasängar om någon har över! Och kanske en och annan kudde.
  3. Vi skulle också ev. behöva ytterligare personal. Intresserad? Maila info@pushmybuttons.se

På fredag tjyvstartar vi med en förfest! Två galanta partyband, spretandes åt lite olika håll spelar: Kilroy och Harelip. Eftersom spelningen blev planerad i sista sekund så får ni hemskt gärna hjälpa till att sprida denna inbjudan. Samma gäller för WLM. Vi är tacksamma för all draghjälp vi kan få.

Så lite nyheter...

Vår Outer Minds singel är äntligen klar, med omslag och allt! Redo för nya öron.  Vi tycker den låter fantastisk. Thomas ägnade hela kvällen igår åt att vika omslag i sällskap av nyfikna katter. Vi tar med oss till båten i morgon ifall någon vill köpa.

Den 17 juli spelar Guitar Wolf med Wild Fangs på Debaser Slussen.

Wheels on Fire och Ryan Rousseau's (ex.  Reatards, Wongs,  Digital Leather, Tokyo Electron)  Destruction Unit kommer i höst.

Vi bokar en turné med White Mystery i november.

WLM lineupen har väl inte undgått någon. Här kan ni lyssna på de flesta av våra band, samt se videos. Här finns all info ni behöver veta; biljettinfo, schema, var ni kan bo, tider.

Vi ser fram emot att se er alla på skutan!

Whole Lotta Midsommar anno 1977! Blommor, kärlek och skit under naglarna. Ungefär som idag!